Шенсой: Трите точки срещу "Левски" са ни нужни като хляба


Шенсой: Трите точки срещу "Левски" са ни нужни като хляба

894 0

За нас трите точки срещу "Левски" са ни нужни като хляба, обяви треньорът на Пирин Наджи Шенсой.

"Няма никакво значение, че играят първият и последният. За нас мачът с "Левски" е от много голямо значение и мисля, че, дори „сините“ да загубят точки в Благоевград, има къде да наваксат", каза още той.

"За нас обаче това не е така и евентуални точки срещу "Левски" са ни нужни като хляб. Мисля, че имаме и сили, и възможности да спечелим този мач. След като направихме равен и на "Герена" може да спечелим точки и у дома. След равните мачове с Литекс и Лудогорец, ситуацията вече е много по-различна“, коментира още наставникът на Пирин.

С лека травма в тима на Пирин е единствено Тони Костадинов, който обаче най-вероятно ще бъде изправен на крака за неделния мач. В строя вече са и капитанът Юлиян Попев, който присъства на днешната пресконференция, и Тони Тасев.

Наставникът каза, че младежкият национал ще бъде в групата за мача, но тъй като му липсва игрова практика, ще се преценява спрямо ситуацията дали ще играе.

Наджи Шенсой изрази учудването си, че е назначен толкова млад рефер за този мач, но призна, че до този момент не може да се оплаче от съдийството.

Цената на билетите остава 5 лева. И в петък, и в събота, и в неделя на централния вход ще има работеща каса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички