Шефът на съдиите хвърли оставка, футболът не бил война


Шефът на съдиите хвърли оставка, футболът не бил война

1191 0

Шефът на Съдийската комисия към БФС Никола Джугански хвърли оставка. Той сам съобщи за това в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Реферът дори публикува сканирано копие на документа, който вече е изпратил до президента на БФС Борислав Михайлов.

"Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук... По долу виждате молбата ми до президента на БФС", пише бившият елитен международен асистент-съдия.

Проблемите тръгнаха от избирането на Николай Йорданов за съдия на дербито ЦСКА - Лудогорец, което е в събота от 16,00 часа на "Българска армия". Името на рефера предизвика бурна реакция от страна на "червените" и по-точно на треньора им Стойчо Младенов. След натиска, от Съдийската комисия се отметнаха от решението си и решиха два часа преди мача в събота да бъде теглен жребий за главния рефер между трима - Николай Йорданов, Таско Тасков и Георги Йорданов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички