Шефът на Нефтохимик: Вярвам, че ще отстраним ЦСКА


Шефът на Нефтохимик: Вярвам, че ще отстраним ЦСКА

1467 0

Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров посрещна оптимистично жребия за първи кръг на Купата на България, който отреди бургазлии да се изправят срещу ЦСКА.

"Хубав жребий. ЦСКА – Нефтохимик е черешката на жребия! Ще се получи емоционален и зрелищен мач. Два отбори с традиции и фенове", започна той коментара си пред официалния сайт на клуба.

"Целта ни е да се класираме на 1/8 финалите и всички в клуба вярват в успеха. Ние също минахме през пътя, по който сега минава ЦСКА и знаем, че мотивацията за всеки един мач ще им е двойна и ще искат да покажат, че не са тим за В група. Вярвам в нашите момчета, треньор и привърженици и се надявам, да победим заедно", допълни той.

Тодоров разкри за амбициите на Нефтихимик да играе отново в "А" група и посочи, че мачове като този с ЦСКА ще помогнат на отбора да се развива.

"Ще играем и за честта на Бургас. На града му липсва една такава хубава победа. Преди този мач обаче имаме важни срещи в първенството и отбора трябва да е фокусиран и концентриран там!“, завърши директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички