Кишишев: Всичко е било нагласено, за да ме разкарат


Кишишев: Всичко е било нагласено, за да ме разкарат

1813 0

Бившият вече наставник на Нефтохимик Радостин Кишишев сподели, че не е изненадан от смяната си и заяви, че тя е била подготвяна предварително.

„Аз знаех за тази смяна още преди месец. Новият треньор е идвал тук. С него е разговаряно предварително. Всичко е било нагласено, за да ме разкарат. Знаем кога беше той треньор, знаем как играеше мачовете си тогава Нефтохимик, така че нищо чудно няма в тази смяна. Схемите на Джамбазов проработиха. Потенциалът пък на Николай Тодоров е толкова. Той не може да надскочи себе си. Жалко. Г-н Бошнаков знае как се гради империя.“, заяви Кишишев пред „Трибуна Бургас“ и добави:„Твърдя, че смяната е била предварително подготвена. Видяхте с каква бързина се случи всичко. Сутринта ме освобождават, след два часа назначават нов треньор. Всичко беше нагласено отдавна“

„Така са решили, така са направили. Мога да Ви кажа, че съветниците на собствениците Бошнакови са много лоши. Те ще провалят отбора. Това са Джамбазов и Николай Тодоров. Те дават акъл на господин Бошнаков, който пък е един от малкото хора, които наливат собствени пари във футбола в Б група. Тези хора обаче ще провалят клуба. Единият мисли като фен и не може да надскочи себе си, а другият постоянно чертае и мисли схеми. Те дърпат отбора надолу. Двамата трябва да са вън от Нефтохимик, иначе нищо добро не чака тима.“, сподели още Кишишев.

„В последния месец нещата с комуникациите се влошиха тотално. Ние просто не си говорехме. Чувах разни неща, но ги разбирах по друг начин. Понякога дори и от футболистите. Така не става. Това не води до нищо добро. Тези интриги ще съсипят Нефтохимик“, убеден е наставникът.

Кишишев сподели, че смята да си даде малко почивка и след това да си търси нов отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички