Шефът на Монтана: Ще има премии за играчите за 2:1 над ЦСКА


Шефът на Монтана: Ще има премии за играчите за 2:1 над ЦСКА

5045 0

Докато всички в ЦСКА са оклюмали след загубата от Монтана в турнира за Купата и последвалите глоби, в Монтана настроението е на другия полюс. Градът празнува цяла нощ победата над лидера в "А" група.

"Ще има премии за футболистите, обеща пред "България Днес" изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов. - Не сме говорили за точна сума, защото кметът Златко Живков пътува днес за чужбина. Той ще бъде извън страната до края на седмицата и след това ще вземем решение за размера на бонусите. Със сигурност футболистите ще останат доволни. Пред отбора не са поставени някакви грандомански цели в турнира за Купата на България. Искаме да участваме в този турнир освободени от напрежение и да се наслаждаваме на играта. Надяваме се да стигнем колкото се може по-напред. Голямата цел пред нас е да се завърнем в "А" група. Ще подменим и тревната настилка на терена, за да отговаря на изискванията за елита", коментира той.

Ветеранът в отбора на Монтана Здравко Лазаров не бе особено емоционален в коментара си за победата над ЦСКА.

"Да бия този отбор не е нещо ново за мен, каза Електричката. - Миналата година играх четири пъти срещу тях с екипа на Локо (Пд) и не загубихме нито веднъж. Побеждавал съм ЦСКА и с други от предишните си отбори. Разбира се, че се радвам за успеха. Той е особено сладък за по-младите играчи в отбора. Преди срещата им казах някои тънкости за подобни мачове, а те са интелигентни момчета и ме разбраха", заяви Лазаров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички