Шефът на Монтана: Не ни е страх от "Левски"


Шефът на Монтана: Не ни е страх от "Левски"

1163 0

Изпълнителният директор на "Монтана" Румен Панайотов на свой ред се закани на "Левски". Двата тима се срещат днес на "Герена" в мач - реваанш в турнира за купата, като втородивизионният тим има преднина от 2 гола от първия мач.

"Можем да ги победим, отсече Панайотов пред "България Днес". - Не ни е страх от никой. Целият отбор е настроен за победа в срещата. В мача от "Б" група срещу Раковски си пазихме силите за "сините". Знаем, че ще ни бъде трудно срещу тях. Излизаме на терена и играем футбола, който можем. Дано имаме и малко шанс срещу "Левски".

Шефът на "Монтана" не смята, че неговият отбор се е превърнал във фаворит за спечелване на купата, след като взе скалпа на лидера в "А" група ЦСКА, а след това победи и "сините" в първия мач.

"Не летим в облаците след тези два успеха - обяви Панайотов. - Разбира се, тайно се надяваме да спечелим купата, но знаем колко е трудно това. По-реалната ни цел е да се върнем в "А" група. Смятам, че нашият тим има потенциал да играе сред най-добрите в България. Отборът ни е изграден от млади и опитни футболисти. Имаме и чудесно треньорско ръководство. В отбора има голям потенциал, който сме започнали да разкриваме. Срещу "Левски" и ЦСКА показахме, че няма да сме боксова круша в елитния ни ешелон."

Панайотов обяви, че при победа отборът на "Монтана" ще получи премия.

"Ако спечелим, трябва по някакъв начин да възнаградим момчетата - сподели той. - Премиите няма да бъдат космически. Ще са малко по-големи от тези, които взимаме при успех в "Б" група. В "Монтана" искаме футболистите и треньорите да са доволни от ръководството, както то е доволно от тях".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички