Сериозни премии очакват в Хасково при победа над Локо (София)


Сериозни премии очакват в Хасково при победа над Локо (София)

1636 0

Ръководството на Хасково ще стимулира стабилно отбора за предстоящото мач срещу Локомотив Сф. Новакът в "А" група е домакин в срещата. Футболистите на Димчо Ненов ще получат по 1000 лева на човек, ако победят "железничарите", съобщава Haskovo.info.

От управителния съвет пък са поставили цел пред отбора за спечелването на 10 точки от предстоящите четири домакинства.При постигането й се предвижда пакетна премия за тима, която треньорът Димчо Ненов ще разпредели според заслугите на отделните футболисти.

Както е известно, новакът в елита започна сезона с ударна победа над шампиона Лудогорец, но след това записа три поредни загуби, с които се смъкна до 11-ото място във временното класиране. В Хасково много добре осъзнават факта, че трябва задължително да побеждават вкъщи, ако не искат рано-рано да се превърнат в един от основните фаворити за изпадане. Преди двубоя с ЦСКА от последния кръг в „А" група пък футболистите и треньорският щаб на Хасково изгледаха на живо победата на Локомотив Сф в малкото столично дерби.

Междувременно стана ясно, че оставките на президента на Хасково Минко Ангелов и члена на УС Хакиф Хабил са били приети. На тяхно място в УС влизат хора на един от основните спонсори на клуба - инж. Димитър Назъров, неговият съдружник инж. Георги Иванов и Георги Тенев - търговски директор на фирмата му.

"Бяхме поели ангажимент да вкараме отбора в "А" група и го изпълнихме. Сега нека и местната власт даде своя дан за професионалния футбол. Хакиф Хабил също даде всичко от себе си. Не се дистанцираме, ще помагаме" - заяви Минко Ангелов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички