Септември матира Локо Пловдив след впечатляващ гол, двата тима чакат Купата


Септември матира Локо Пловдив след впечатляващ гол, двата тима чакат Купата
Снимка: Оф. сайт на Левски

1628 0

Септември победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в двубой от третия кръг на плейофа за оставане в Първа професионална лига в група "Б". Единственото попадение реализира Суад Сахити, който се разписа в 33-ата минута. След тази победа столичани остават трети в групата с актив от 26 точки, на една пред 4-ия Дунав Русе (25 т.). Локомотив Пловдив остав лидер с 37 пункта, на 2 точки пред втория Славия (35 т.).

През първото полувреме голови положения почти липсваха, като попадението на Сахити бе най-интересният момент в двубоя, като се разписа от около 30 метра.  След почивката Асен Чандъров пропиля добра възможност за домакините, а малко след това Бирсент Карагерен бе близо до това да изравни, но топката премина на сантиметри встрани от гредата. В 75-ата минута Септември можеше да направи резултата 2:0, но удар от на Здравко Димитров бе блокиран от играч в черно-бяло.

Двата тима са съперници и в полуфиналите на турнира за Купата на България. Така в рамките на по-малко от 3 седмици те ще изиграят 4 мача помежду си – 2 в групата си от втората осмица и 2 на полуфиналите в надпреварата за купата на страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички