Бойкот в Славия - прецакана звезда отказа да тренира


Бойкот в Славия - прецакана звезда отказа да тренира
Снимка: БГНЕС

1171 0

Положението в Славия не е никак розово в последно време. "Тема Спорт" разкрива, че играч на "белите" е обявил бойкот и отказва да тренира с отбора в последните дни.

Става дума за звездата Жереми Манзоро. Той не се подчинявал на нарежданията и указанията на треньора и се подготвял по собствено усмотрение, отделно от основната група. Поради тази причина в последния кръг срещу Пирин той бе оставен на пейката от наставника Иван Колев.

Причината за своеволията на французина е провален трансфер. В клуба за него пристигнала оферта от чужбина, но тя била отказана. Това вбесило Манзоро, който поискал да напусне. Надеждата на тима е да изкара повече пари от него.

Заради усложненото финансово положение при "белите" той не желаел повече да остава в отбора. Според запознати играчите имали да получават по 7 премии, включително и такива от миналия шампионат.

Липсата на пари е и основната причина Живко Атанасов да напусне преди седмица, твърди изданието, въпреки че босът на "белите" Венци Стефанов отрече това. Мотивите му наистина били лични - на играчите не им било плащано от три месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички