Сашо Ангелов: Играчите промениха отношението си към тренировки и мачове


Сашо Ангелов: Играчите промениха отношението си към тренировки и мачове
Снимка: botev-vratsa.com

2628 0

Бившият треньор на Ботев (Враца) Сашо Ангелов проговори за причините, накарали го да напусне клуба. Той заяви, че е изстискал максимума от настоящите играчи на Ботев и че след запазването на мястото им в елита през миналия сезон голяма част от тях са започнали да се влагат по-малко в тренировки и мачове.

"Решението го взех сам за себе си. То стоеше в мен последния месец, защото не виждах в отбора този хъс, който исках да виждам. Не сме отбор, който разполага със средства, че да можем да си позволим всеки. Миналата година същите момчета искаха да се окажат в efbet Лига, а тази година вече помислиха, че са доказани и промениха отношението си към тренировките и мачовете. Това е една от причините да си тръгна. Нямам нищо против отбора, няма да кажа лоша дума за състезател или ръководство. Там са минали 3 години от живота ми, за които аз обаче се изчерпах. Отборът просто не играеше с този дух, който знаех преди това. Това, което постигнахме миналата година, бе таванът. Успях да изсмуча всичко от футболистите и знаех, че тази година ще е такава, каквато се получи", призна Ангелов пред "Диема спорт".

"Просто вдигнахме летвата много за отбор като нашия. Опитах се, разговарях с доста футболисти от отбора. Финансовите способности на другите клубове обаче ги привлякоха. Това също е една от причините. Трябва да си знаем мястото, на става само с характер, воля и патриотизъм. Може да стане няколко пъти, но после класата си проличава", каза още българският специалист. Вижте кои треньори отказаха на Ботев, за да се стигне до назначението на Антони Здравков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички