Сашо Ангелов: Играчите промениха отношението си към тренировки и мачове

Бившият треньор на Ботев (Враца) Сашо Ангелов проговори за причините, накарали го да напусне клуба. Той заяви, че е изстискал максимума от настоящите играчи на Ботев и че след запазването на мястото им в елита през миналия сезон голяма част от тях са започнали да се влагат по-малко в тренировки и мачове.

"Решението го взех сам за себе си. То стоеше в мен последния месец, защото не виждах в отбора този хъс, който исках да виждам. Не сме отбор, който разполага със средства, че да можем да си позволим всеки. Миналата година същите момчета искаха да се окажат в efbet Лига, а тази година вече помислиха, че са доказани и промениха отношението си към тренировките и мачовете. Това е една от причините да си тръгна. Нямам нищо против отбора, няма да кажа лоша дума за състезател или ръководство. Там са минали 3 години от живота ми, за които аз обаче се изчерпах. Отборът просто не играеше с този дух, който знаех преди това. Това, което постигнахме миналата година, бе таванът. Успях да изсмуча всичко от футболистите и знаех, че тази година ще е такава, каквато се получи", призна Ангелов пред "Диема спорт".

Ботев (Враца) остана без треньор

Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов е подал оставка след равенството с Витоша Бистрица (1:1) по-рано през деня. Опитният наставник бе начело ...

"Просто вдигнахме летвата много за отбор като нашия. Опитах се, разговарях с доста футболисти от отбора. Финансовите способности на другите клубове обаче ги привлякоха. Това също е една от причините. Трябва да си знаем мястото, на става само с характер, воля и патриотизъм. Може да стане няколко пъти, но после класата си проличава", каза още българският специалист. Вижте кои треньори отказаха на Ботев, за да се стигне до назначението на Антони Здравков. 

Още по темата

Please select answer!