Самобичуване по ловешки


Самобичуване по ловешки

2008 0

Две неща правят впечатление в Литекс - безобразната игра на отбора при гостуванията и безобразното търпение към треньора Красимир Балъков. В понеделник ловчанлии не само загубиха от Берое, но бяха надиграни по всички показатели, имаха в пъти по-малко голови положения от съперника си и записаха третото си поредно поражение като гост на нула. Да не може да използваш потенциала на бързи офанзивни играчи като Асприля, Джордан или Ваюши на контраатака е напълно необяснимо, дори жалко.

Срещу Берое, ЦСКА и Локо (Пд) Литекс не вкара нито веднъж и стигна сумарно до 2-3 положения. И всичко това се случва с отбора, в който играчите са най-добре осигурени след тези на Лудогорец. В гостуванията си през този шампионат Литекс има едва една победа над Славия, пет поражения и атрактивното 3:3 с Ботев.

Свикнали сме собственикът Гриша Ганчев да предприема далеч по-радикални действия за по-незначителни издънки. А сега какво е оправданието - поне да бе добра игра, създадени, но пропуснати положения, а то нищо... В последните шест двубоя от първенството Литекс е загубил цели 4 пъти и е спечелил 33% от възможните точки. През 2008, 2009 и 2010 г. треньори като Йешич, Червенков и Мъри Стоилов трябваше да си тръгнат от Ловеч, след като бяха спечелили над 70% от възможните точки!? Сега нещо не изглежда наред... Освен отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички