Трима попаднаха в черния списък на Балъков


Трима попаднаха в черния списък на Балъков

1250 0

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков вече е набелязал играчите, с които ще се раздели през зимната пауза, твърди "Тема: Спорт".

Номер едно в черния списък на Бала е вътрешният халф Петър Златинов. От началото на сезона полузащитникът все по-често остава на пейката. Досега в „А" група той е изиграл само 3 мача, в които е вкарал един гол. Той бе изместен от състава от новото попълнение Петрус Бумал, който е взел участие във всички 14 срещи от началото на сезона. До него наставникът на "оранжевите" налага младока Никола Колев.

Златинов се върна в Литекс през лятото на миналата година, като бе твърд титуляр главно при Миодраг Йешич. 33-годишният халф често бе преследван и от контузии. Друга от причините за евентуалната раздяла с него през зимата е твърде високата му заплата. В средата на терена ловчанлии разполагат и с бившия капитан на младежкия ни национален отбор Александър Цветков, който сега е контузен.

Красимир Балъков е набелязал и още двама играчи, с които да се раздели след Нова година. Не е изключено сред тях да са Румен Руменов и Илия Миланов, които също загубиха титулярните си места при героя от САЩ' 94.

Засега от клуба запазват мълчание по темата със зимната селекция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички