С любима на България поговорка: Цветомир Найденов каза 3 думи на "Биби" заради Чочев (СНИМКА)


С любима на България поговорка: Цветомир Найденов каза 3 думи на "Биби" заради Чочев (СНИМКА)
Снимка: принтскрийн

2280 0

След като стана ясна групата от 25 футболисти, които са повикани за националния отбор по футбол на България за предстоящите квалификации за Евро 2024, веднага направи впечатление, че този път голмайсторът на Първа лига Ивайло Чочев попада сред повиканите.

Сръбският селекционер начело на "лъвовете" Младен Кръстаич бе сериозно критикуван от не една и две футболни личности заради това, че не викаше Чочев за предните двубои. Полузащитникът в действителност е най-добрият български играч в тази част от терена през този сезон - не само заради попаденията си. Именно Чочев вкара и на Лудогорец в последния кръг, с което спечели преднина от точка за своя тим пред Левски в борбата за 3-тото място. С това върна и ЦСКА на върха за сметка на "орлите".

С него футболистите от ЦСКА 1948, които бяха повикани от Младен Кръстаич, станаха четирима за този цикъл. Там попадат още Даниел Наумов, Симеон Петров и Георги Русев.

Това зарадва финансовия благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, който бе един от най-големите критици на Кръстаич за решенията му да не повика Чочев. "След дъжд качулка, Биби" - написа Найденов към колаж с националите от ЦСКА 1948 и самия Кръстаич, който можете да видите по-долу в материала.

Вижте и пълния списък от 25 футболисти, повикани от Кръстаич да играят за България - Левски с най-много представители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички