Революция в "Надежда": Локомотив София е все по-близо до завръщането си у дома


Революция в "Надежда": Локомотив София е все по-близо до завръщането си у дома
Снимка: Иван Йочев

2896 0

През сезон 2021/22 Локомотив София се завърна в Елита на България след 6-годишно отсъствие, но, за голяма болка на своите фенове, отборът домакинстваше на националния стадион "Васил Левски" през цялата кампания, тъй като на този в квартал "Надежда" няма лампи.

Днешният 2 юни обаче донесе радостна вест за привържениците на "железничарите" - с публикация в официалния сайт, от ръководството обявиха, че на 1 юни е стартирало дългоочакваното изграждане на осветление! 

От там поясняват, че то ще струва около 700 000 лева и иронизират липсата на помощ от държавата за този проект, заявявайки, че "ще сме първият отбор с частно осветление на държавен стадион".

Eто какво още написаха от клуба:

"На 01 юни започна изграждането на дълго чаканото осветление на стадион Локомотив. Очаквания са то да бъде изградено до края на месеца. По наша информациа цената е над 700 000 лв. като железничарите отново са изключение и тя ще бъде платена от финансиращите Локомотив. Скоро ще сме първият отбор с частно осветление на държавен стадион. Държавата финансира изграждането на осветление за всички други отбори, но не и за Локомотив.

Локосф.инфо ще публикува снимки и допълнителна информация при всички значими промени следейки ежедневно напредъка по строежа".

ТУК можете да разгледате снимки от стартиралия процес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички