Регенкампф каза зарязва ли Литекс заради Стяуа


Регенкампф каза зарязва ли Литекс заради Стяуа
Снимка: Getty Images/Guliver

1246 0

Настоящият треньор на Литекс Лауренциу Регенкампф реши да коментира заливащите медийното пространство слухове, че през януари ще напусне "оранжевите", за да се завърне в Стяуа.

"Имам договор с Литекс. Вероятно ме гледат като вариант за треньор на Стяуа, защото постигнах неща там, които никой не е очаквал. Говорих с Джиджи Бекали, но не искам да водя подобни дискусии. Нека се успокоят нещата", заяви загадъчно специалистът пред "Sportnews".

Според "Digi Sport" все пак треньорът ще се върне в Стяуа, тъй като иска да докаже, че последният път не се е представил както трябва по случайност. Според изданието, вече бившият треньор на румънския гранд Радой се е заял с Регенкампф, след като хвърли оставка, именно защото е знаел, че босът му преговаря с треньора на Литекс.

През есента, след края на мача срещу Розенборг, Бекали се е бил разбрал с регенкампф, но играчите са застанали зад тогавашния си треньор. Сега обаче шансовете за сделка са много големи, твърди изданието.

Според италиански медии Реге има сериозни претенции, за да поеме букурещкия гранд. Става дума за месечна заплата от 30 000 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички