Треньорът на Литекс поема Стяуа?


Треньорът на Литекс поема Стяуа?
Снимка: Getty Images/Guliver

905 0

Треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф ще замени на поста подалия оставка от Стяуа Мирел Радой, гръмнаха медиите при северните комшии, пише "Меридиан мач".

Той си тръгна след домакинската загуба от Астра с 0:1 (срещата всъщност се играе в Плоещ). Според „Долче спорт" наставникът на ловчанлии има клауза, че може да си тръгне през зимата при изгодна за него оферта. Регекампф става на два пъти шампион на Румъния със Стяуа и това го прави първа опция за „стелистите". Специалистът изгледа и мача от трибуните, като по едни информации там той гледал играчи за Литекс, а според други - преговаря за поста треньор на бившия еврошампион.

В момента столичани изостават на 10 точки от лидера Астра. Самият Радой на тръгване отправи недвусмислени атаки към Регекампф пред медиите в страната: „Аз не съм като някои треньори, които идват да спасяват отбора, но са готови да го направят само срещу 25 000 евро". Предполага се, че именно толкова получава специалистът в Литекс. Реге преговаряше с Джиджи Бекали да се върне през лятото, но не се договори за финансовите условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички