Реге: Не съм доволен от резервите, преднината на "Левски" не е проблем


Реге: Не съм доволен от резервите, преднината на "Левски" не е проблем

951 0

Наставникът на Литекс Лауренциу Регенкампф сподели, че е разочарован от играчите, на които даде шанс в мача срещу Черно море (1:1). Той извади петима основни футболисти, за да ги пази за идващите тежки мачове с Лудогорец и "Левски".

"Да, трябваше да направим тези промени. Имаме много труден период след този мач – играем срещу Лудогорец, после два мача с Левски. Днес се надявах, че футболистите, които играят по-рядко, трябва да са по-готови, да бъдат по-мощни. Не се получи и не съм доволен от тях. Видяхме, че играчите, на които по-рядко залагам, не са готови да бъдат титуляри във всеки мач", коментира треньорът след равенството.

"Хубавото е, че днес не загубихме, но ако бяхме с най-добрия си тим днес, можехме да спечелим. Трябва да сме доволни от тази точка. Имаме 24 футболисти в отбора и всеки, който тренира, заслужава да играе. Ние направихме план, защото играем на всеки 3 дни", допълни румънецът.

Регенкампф отправи претенции към съдията на срещата Станислав Ставров. "Много големи грешки на съдията. Трябваше да даде червени картони в 20-ата, 25-ата минута. След това и дузпа не беше отсъдена за нас, поне аз така видях", сподели специалистът.

Треньорът на ловчанлии заяви, че преднината на лидера "Левски" не го притеснява.

"Преднината на Левски не е проблем, имаме преки мачове с тях. Има още много мачове до края на шампионата и точки, които да се печелят. Трябва да стоим в челото. Ако не сме способни да спечелим, не е лошо, ако взимаме по една точка, както се случи днес", заяви той.

"Искам повече – това е нашето мислене. Искаме да сме първи, да играем с повече мощ, да сме по-стабилни. Имаме много млади играчи, както и малки проблеми през седмицата. Сега не сме на нивото, което аз искам. Идва зимната пауза и се надявам в нея да поработим, за да бъдем силни през втората половина на сезона", разкрива Регенкампф.

По повод информациите в Румъния, че той ще напусне Литекс през януари, за да се върне в Стяуа, треньорът заяви: "Аз съм щастлив в Ловеч и хората тук са доволни от работата, която върша. Вестниците, знаете, трябва да произвеждат новини".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички