Разкритие в SPORTLIVE.BG: Ето какво предложи Арда на бивш цесекар, играчът се размина с Полша


Разкритие в SPORTLIVE.BG: Ето какво предложи Арда на бивш цесекар, играчът се размина с Полша
Снимка: Официален сайт на Арда Кърджали

3223 0

Новият треньор на Арда Александър Тунчев ще подсили тима със защитника Пламен Крачунов. 33-годишният централен бранител се очаква да се пристигне в Кърджали за старта на лятната подготовка. Първата тренировка ще стартира около 18 часа.

Дотогава ще има яснота дали Крачунов ще приеме офертата на Арда. Клубът от Кърджали е предложил договор за 1+1 години на доскорошния футболист на Локомотив София, научи Sportlive.bg.

Тунчев познава отлично качествата на Крачунов. Двамата са бивши съотборници в Локомотив Пловдив и ЦСКА. Именно затова 40-годишният специалист прецени, че Пламен ще  е качествено попълнение за новия му тим.

Пред Крачунов е имало вариант за трансфер в чужбина. Към него е било отправено запитване от клуб от Полша. На този етап обаче поради различни причини нов негов трансфер в полското първенство е пропаднал, научи още Sportlive.bg. Преди да се завърне в България той носеше последователно екипите на Сандеция (Нови Сонч), Стомил Олщин  и Заглембе (Сосновец).

Преди броени дни снажният защитник приключи взаимоотношенията си с Локомотив София. През последния сезон Пламен игра за столичните железничари, но сега не поднови договора си с клуба.

Ново лице ще има и в щаба на Александър Тунчев. Негов асистент ще бъде съгражданинът му Веселин Минев.  Той бе асистент и на Живко Миланов в Левски. За последно работи в ДЮШ на Хебър Пазарджик.

А ето кой полски гранд прояви интерес към досегашния вратар на Арда Кърджали.

АВТОР: ВАРАДИН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички