Пулев: Любо Пенев е открит човек, искаше да направи нещо в националния


Пулев: Любо Пенев е открит човек, искаше да направи нещо в националния
Снимка: Иван Йочев

2621 0

Кубрат Пулев застана зад уволнения национален селекционер по футбол Любослав Пенев. Той защити претенциите на специалиста хора, които не разбират от футбол, да не коментират работата му и го определи като "открит човек".

"В България всеки разбира от всичко и има мнение по всички въпроси. Бих искал да се разгранича от тази българска черта. С Любо Пенев се познаваме. Мисля, че той е един много прям и открит човек", коментира Пулев на пресконференция днес.

"Пенев искаше да направи нещо в този национален отбор. Всичко, което правят, е много грозно, но в типичен български стил. Ако някой има да ми казва нещо, да дойде и да ми го каже в очите, не да се плюем по медиите", призова боксовата ни звезда.

Припомняме, че членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов разкритикува Кобрата след загубата му от Кличко, като заяви: "Шут. Много рано си помисли, че е нещо". Друг онсовен критик на Пенев - Йордан Лечков, също си позволи да критикува боксьора.

"Моите уважения към Пулев. Той си има цели, но за да победиш на най-високо ниво, трябва да си 3 пъти по-силен от противника си. Това важи, ако си българин. Ние бяхме 3 пъти по-силни от Германия и затова ги победихме на Световното в САЩ", заяви вицепрезидентът на БФС пред "Ринг" снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички