Притиснат от банки, Любо Пенев си продава имотите


Притиснат от банки, Любо Пенев си продава имотите
Снимка: БГНЕС

1467 0

Легендата на ЦСКА Любослав Пенев разпродава имотите си, притиснат от банките, на които с години дължи милиони, твърди вестник "Меридиан мач".

От ноември миналата година знаменитият централен нападател на "червените" и националния отбор е безработен. Тогава той бе уволнен от поста национален селекционер на България. Причината бе сгромолясването ни в евроквалификациите.

Хора, които са се срещали с Пенев в месеците оттогава, споделят впечатления, че той е изпаднал в депресия. Твърди се, че след като преди време се е разделил с имот в Испания, това лято той се е решил да продаде и своя къща в баровския квартал Драгалевци. Сделката била с украински купувачи, а цената според експерти е била не по-ниска от 150 000 евро.

В момента имотите в Драгалевци вървят между 60 000 и 300 000 в евро. Основните критерии освен квадратурата на жилищната и дворната площ са състоянието на постройката и целогодишния й достъп. Много от улиците в квартала са без асфалт и стават на практика непроходими през зимните месеци.

В крайна сметка като катализатор за договора послужила впечатляващата спортна визитка на Пенев.

Все пак близките до бившия селекционер са убедени, че мъжкар като него скоро ще изплува от тежката ситуация, в която е изпаднал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички