Президентът на УЕФА пристига в София


Президентът на УЕФА пристига в София
Снимка: Gulliver/ Getty Images

995 0

Президентът на УЕФА Александър Чеферин ще пристигне в София по покана на президента на БФС Борислав Михайлов. Визитата ще се осъществи на 11 декември, понеделник, като заедно с първия човек в европейския футбол у нас ще пристигне и шефът на отдел "Национални асоциации" Зоран Лакович, съобщават от футболната ни централа.

Чеферин и Михайлов поддържат отлични отношения и работят заедно в Изпълнителния комитет на европейската футболна централа, като президентът на Българския футболен съюз е председател на Комисията за развитие на футбола и техническа подкрепа. В програмата на Чеферин при престоя му в България са залегнали срещи с министър-председателя Бойко Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова, както и среща с градоначалниците на редица други градове в страната.

Чеферин ще даде пресконференция за представителите на медиите на 11 декември в 11:30 часа в Национален футболен център "Бояна". Президентът на УЕФА ще използва случая да разгледа подробно базата, която лично откри на 17.11.2016 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички