Представителите на агитките в България ще се срещнат в Пловдив


Представителите на агитките в България ще се срещнат в Пловдив
Снимка: БГНЕС

1437 0

В петък (19 февруари), денят, в който се почита Апостола на свободата Васил Левски, в град Пловдив ще се проведе първата по рода си среща между лидери на всички по-големи агитки у нас. Срещата ще стартира в 19:30 часа, съобщават от "Фен клуб Сектор Г".

Темата на разговор ще бъде прокарването на т.н. „Кодекс”, който цели забраната на „оръжия” в случаи на сблъсъци между ултраси на противникови отбори. Списъкът с точки и правила е голям и ще бъде обсъден между представители на отборите, които са потвърдили и са се съгласили с предварително изготвения такъв, а именно: Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Левски, ЦСКА, Берое, Спартак (Варна), Черно море, Миньор (Перник), Локомотив (Горна Оряховица), Нефтохимик, Славия и Локомотив (София).

Представители на медиите ще могат да снимат в първите 5 минути от срещата, след което ще трябва да напуснат залата, където срещата ще протече при „закрити врата”. След нейния край ще стане ясно какво се е случило от говорителите на фен клубовете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички