Предпоследен кръг в Първа лига: Берое ще "удря печат" на седмото място пред погледа на Мартин Камбуров


Предпоследен кръг в Първа лига: Берое ще "удря печат" на седмото място пред погледа на Мартин Камбуров
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2191 0

Нови два мача от борбата за седмото място в Първа лига ще се изиграят днес, 13 май. ЦСКА 1948 приема Арда Кърджали от 17:30 часа на стадион "Витоша" в Бистрица, а Берое е домакин на Локомотив Пловдив от 20:00 часа в Стара Загора.

В първия двубой от програмата ЦСКА 1948 ще търси задължителни три точки в домакинството на Арда, който няма шансове за седмото място, което дава право на бараж с третия в крайното класиране за участие в Лига на конференциите. "Червените" имат 37 точки - с равен актив с Локо Пловдив, а двата отбора са на един пункт от седмия Берое.

Заралии приемат "смърфовете" в късната среща, която ще бъде емоционална за домакините поради присъствието на голмайстор №1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров, който ще бъде специален гост на мача. Възпитаниците на Петър Хубчев ще си гарантират и на практика седмото място в класирането при успех над водения от Александър Томаш състав на пловдивчани, които все още нямат победа под негово ръководство.

*В последния кръг Арда приема Берое (20 май, 20:00 ч.), а Локо се изправя срещу ЦСКА 1948 на свой терен (20 май, 20:00 ч.)!

Пълна програма за мачовете от 31-ия кръг на Първа лига:

17:30 ч. ЦСКА 1948 - Арда Кърджали

20:00 ч. Берое - Локомотив Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички