Потвърди се версията, че играчите на Черно море са били на два различни детектора

Шестимата отстранени футболисти на Черно море заради симулативна игра в мача с ЦСКА, са се подложили на повторен детектор на лъжата, след като това първо е било направено от ръководството на клуба.

Новината бе потвърдена от фирмата “Детект БГ” ЕООД, която е организирала втория тест, информира "Спортал". Първият е бил по-рано, като се е извършил от друга фирма, чието име, поне към момента, не е известно. Не е ясно какви са били резултатите на първия, но именно заради него се смята, че Георги Илиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Петър Витанов и двамата вратари - Георги Китанов и Иван Дюлгеров бяха извадени от групата за двубоя с Лудогорец.

Скалъпена история? Логичните "дупки" в информацията за Черно море - ЦСКА

Информацията, че играчи на Черно море са играли симулативно срещу ЦСКА взриви българската футболна общестновест, а имената на въпросните футболис...

Именно лидерът и капитанът на “моряците” е бил човекът, който лично се е свързал с компанията, за да се подложи на втори тест заедно със своите съотборници. Представител на “Детект БГ” ЕООД е пътувал до морската ни столица вчера, за да се срещне с футболистите и проведе втория тест. От фирмата дори са посъветвали футболистите, предвид различните резултати между първия и втория детектор, да се подложат на трети, независим тест.

А какви точно са били въпросите, на които са отговаряли играчите - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!