Поставената цел пред Петев - вижте я


Поставената цел пред Петев - вижте я

1811 0

Целта пред новия селекционер Ивайло Петев в предстоящите квалификации за Евро 2016 е трето място в предварителната група.

Това обявиха президентът на БФС Борислав Михайлов и членът на Изпълкома Кирил Домусчиев минути, след като беше обявено името на новия селекционер.

Целите на ръководството и треньора се припокриват, като бившият наставник на Лудогорец обяви, че вярва в шансовете на България за класиране на Евро 2016.

"В крайна сметка трябваше да има треньор. Вие го обявихте преди много време. Ивайло Петев. Не мога да кажа доволен или недоволен, защото не е нещо ново за мен", каза Домусчиев, който пръв се изяви пред медиите.

Решението бе взето с единодушие. Нямаше нито един въздържал се. Предполагам, че президентът най-добре ще каже за целите. Но трето място. Все още има шансове. Нормално е да има някаква цел.

„Не знам кой ви е казал, че някой се бърка в работата на треньора. Единственият наблюдаващ е Йордан Лечков. Това му е работата. Не запомних имената на хората, които ще влязат в щаба на Петев“, сподели още Домусчиев.

Борислав Михайлов също определи като една от целите третото място в групата, но и налагането на нови лица в отбора.

"Йордан Лечков отговаря директно за националните отбори, имал е разговори с различни кандидати, и това е предложението, неговото и моето, което бе единодушно прието.

Задачи винаги трябва да има, докато има теоретична възможност за класиране. Гони се третото място. Задачите са - нов стил, нови лица, нов подбор. Неща, които той ще ги прави през следващите три години".

Сумата, която ще получава Петев, не беше оповестена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички