Последен шанс за "Пирин"


Последен шанс за "Пирин"

1272 0

Пирин (Благоевград) приема днес Берое с нова надежда за пър­ва победа. След 11 изиграни кръга „орлетата” са твърдо на последно място със само 4 точки, дошли от 4 равен­ства. Лошият старт логич­но доведе и до треньорска рокада. На поста след 6 го­дини се завръща Наджи Шенсой, който замени Неделчо Матушев. Заради проблеми с документите той може и да не успее да пристигне на­време за срещата, тъй ка­то си е в Турция и очаква разрешение от българските власти. Въпреки това подготовката за срещата със заралии бе проведена от не­го.

Предстоящият мач е зла­тен шанс за Пирин. Един­ствено и само победа ще реанимира тима в битката за оцеляване. Три точки ще означават, че благоевград­чани ще се доближат до са­мо 5 от деветия Ботев (Пловдив), на който госту­ват в петък. А на Коматево всичко може да се случи и разликата да бъде сведена до само 2 пункта. „Канарче­тата” също не са в най-доб­рото положение след пора­жението в дербито от Локомотив.

Пирин можеше да е в дал­еч по-изгодна ситуация днес, ако не бяха трите из­пуснати дузпи с "Левски", Литекс и Славия и в момента щеше да има 9 точки.

Да, до края има още 25 кръга, но нов провал днес ще удари сериозно по амби­циите на Шенсой за спасе­ние. Основният проблем пред тима си остава ата­ката и малкото реализира­ни попадения - едва две за 11 мача. Твърде обидно за отбор с традиции и място в елита на българския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички