Под натиск от феновете: Падна треньорска глава на отбор в Първа лига!


Под натиск от феновете: Падна треньорска глава на отбор в Първа лига!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11778 0

Ръководството на Пирин Благоевград е взело решение да се раздели със старши треньора Красимир Петров, твърди "Спортал". Причината за раздялата с треньора са слабите резултати на отбора в последно време, които доведоха и до вълна от критики от страна на привържениците.

Феновете на Пирин поискаха оставката на треньора... и я получиха

По-рано през деня фенската организация "Пирин Ултрас" поиска оставката на Красимир Петров чрез отворена позиция, разпространена в социалните мрежи. Часове по-късно тяхното желание е било удовлетворено, като Петров вече не е треньор на благоевградчани.

Кризата в Пирин Благоевград

От началото на сезона Пирин има само една победа и се намира на 15-о място с едва осем точки в актива си. Не е ясно дали раздялата с Петров е пряко обвързана с острата декларация на феновете на Пирин, или решението е било взето преди това.

Важен мач предстои за Пирин

През уикенда Пирин отстъпи на Ботев Пловдив с 3:1. Следващият мач на отбора е срещу Септември София на 24 октомври, който ще се изиграе в Благоевград. Двубоят е много важен в битката за оцеляване предвид факта, че и Септември е на дъното на таблицата с 10 пункта.

В отбора на Септември също имаше треньорска рокада, а новият наставник на отбора спря Левски в дебюта си - ето какво е "рецептата"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички