По двама журналисти от медия и само 10 минути: БФС даде важна информация за Конгреса


По двама журналисти от медия и само 10 минути: БФС даде важна информация за Конгреса
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1086 0

Извънредният изборен Конгрес на Българския футболен съюз наближава, а в днешния 5-и март (вторник) от родната централа предоставиха важна информация за журналистите, които ще отразяват събитието в столичния хотел "Маринела".

По двама души от медия и само 10 минути

От написаното в сайта на БФС става ясно, че ще бъдат одобрявани заявките на максимум 2 (двама) души от всяка медия, а процедурата ще бъде преустановена след запълването на капацитета на конгресния пресцентър.

хотел "Маринела"

Важно е да се отбележи, че в деня на Конгреса (15-и март) представителите на медиите ще могат да заснемат само встъпителните 10 минути и то от определените за тях зони!

ОЩЕ: Стилиян Петров върна комлиментите към Георги Градев преди Конгреса

След това те ще бъдат пратени да следят останалата част от събитието в конгресния пресцентър, където то ще бъде излъчено на живо...

Ето какво гласи цялата публикация на БФС:

"Българският футболен съюз информира, че акредитационната процедура за предстоящия конгрес на централата на 15 март 2024 г. от 10:30 ч. вече е отворена.

Представителите на медиите, които имат желание да отразят общото събрание в хотел "Маринела", гр. София, следва да изпратят своята заявка на адрес accreditations@bfunion.bg, като в нея задължително трябва да уточнят медията, името и функцията на съответния журналист (репортер, телевизионен оператор, фотограф), както и да приложат сканирано копие на валидна журналистическа карта.

ОЩЕ: Георги Градев не иска да е президент на БФС на всяка цена, призова хората да не бързат да си тръгват на 15-и март

Крайният срок за подаване на заявки е вторник, 12 март 2024 г., до 10:00 ч.

Българският футболен съюз ще одобрява заявки на максимум 2 (двама) души от медия. След запълване на капацитета на конгресния пресцентър заявки НЯМА да се приемат.

Представителите на медиите с одобрени заявки ще може да получат своите акредитации в сряда и четвъртък, 13 и 14 март, между 09:00 и 17:00 ч. от рецепцията на сградата на БФС на ул. "Цар Иван Асен II" № 26.

Представителите на медиите без одобрена акредитация НЯМА да бъдат допускани до конгреса.

ОЩЕЗадава се нов протест срещу БФС: Борислав Михайлов все още дърпа конците

В деня на конгреса на 15 март представителите на медиите ще имат възможност да заснемат встъпителните 10 минути от определените за тях зони, след което ще могат да проследят останалата част на събитието от конгресния пресцентър, където то ще бъде излъчено на живо".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Христо Крушарски сигурен, че Конгресът ще се провали, обяви кого ще подкрепи

Кандидат за БФС поиска Христо Стоичков в Изпълкома и по-малко отбори в Първа лига, нямало смисъл от нов национален стадион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички