Плащаш, за да гледаш дербито на кръга в "А" група


Плащаш, за да гледаш дербито на кръга в "А" група

1812 0

Най-интересният мач от всеки кръг в "А" група ще върви по новия спортен канал на Нова телевизия, който трябва да тръгне през втората половина на февруари. От кабелните оператори имат готовност да го включат в т.нар. премиум пакети, които се заплащат допълнително от абонатите, пише "Преса".

Това означава, че всеки желаещ да гледа дербито от родния футболен уикенд трябва да си плати и за разширената услуга към стандартната месечна такса.

Останалите мачове от "А" група обаче ще продължават да си вървят в ефира на "Диема" и "Нова спорт", както до момента, тоест ще бъдат по-достъпни за феновете.

По същия начин се очаква да се процедира и с английската Висша лига, чиито права отново се държат от Нова телевизия. Най-зрелищният двубой ще е по бъдещия спортен канал, а другите мачове от кръга ще се предават от "Диема" и "Нова спорт".

Очаква се първите срещи по новия канал да бъдат излъчени на 21 и 22 февруари. За тогава са насрочени мачовете от 1/4-финалите за Купата на България. Седмица по-рано трябва да се изиграе и първият сблъсък между Берое и Лудогорец от 1/8-финалната фаза, който бе отложен заради участието на разградчани в групите на Шампионска лига.

Картината на излъчване по новия канал най-вероятни ще бъде в HD формат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички