Пламен Марков: Преизбирането на Боби Михайлов бе уреден мач


Пламен Марков: Преизбирането на Боби Михайлов бе уреден мач

1447 0

Бившият национален селекционер Пламен Марков разкри, че е подготвял кандидатурата за президент на Българския футболен съюз на последния конгрес. Той обаче е проучил нещата и е разбрал, че изборът на Боби Михайлов е предварително предначертан и се е отказал.

"Бях приел едно предложение, бях подготвил и имах дори проектопрограма, за да се кандидатирам за президент. Само че си направих едно проучване и то ми подсказа отвсякъде, че "мачът е уреден". Няма смисъл да се участва в такива неща", разкри Марков.

Специалистът, който е последният национален треньор, класирал ни на голям форум, изрази мнение, че е крайно необходимо да бъде потърсена отговорност от ръководството на БФС за липсата на резултати.

"Това ръководство отдавна показа, че не е в състояние да води българския футбол към развитие, защото важното направено дотук е малко и е на парче. Имаме нужда от реформи и различен начин на управление. Сега просто бягаме на място под надслова, че луд умора няма, само се поти", категоричен бе Марков.

Боби Михайлов бе преизбран за президент на БФС през февруари тази година. През 2001 година той е избран за вицепрезидент, а от 2005 година насам неизменно е ръководител на родната футболна централа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички