Пирин се подсили с бивш играч на ЦСКА и Локо (Пд)


Пирин се подсили с бивш играч на ЦСКА и Локо (Пд)
Снимка: Иван Йочев

1215 0

Бившият играч на ЦСКА Александър Якимов е почти сигурно ново попълнение на Пирин (Благоевград), след като той вече се намира при селекцията на Неделчо Матушев.

Якимов успя да разтрогне договора си с Локомотив (Пловдив) и се завръща в родния си отбор, откъдето тръгна кариерата му.

"Привличането на Александър Якимов е добра опция за нас. Той е много сърцат, има нужния опит и смятам, че ще радва нашите привърженици", коментира Матушев новото попълнение, цитиран от БТА. 

В същото време крилото Димитър Благов започна бегови упражнения, като пропусна първите два мача заради контузия. Засега той ще се готви по индивидуален план, след като изпусна цялата подготовка на "орлетата".

Иначе Неделчо Матушев изрази мнение, че се надява загубата от Славия е накарала играчите да осъзнаят разликата между "А" и "Б" група.

"Докато във второто ниво има мачове, които могат да се вземат с по-малко усилия, в елита динамиката е много по-голяма, а и всяка среща е битка", каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички