Пирин Благоевград представи пето ново попълнение


Пирин Благоевград представи пето ново попълнение
Снимка: https://fcpirin.com/

852 0

Борис Тютюков е новото име в състава на Пирин (Благоевград), съобщиха от клуба на официалната си страница. Нападателят подписа с "орлетата" след успешно изкаран пробен период. За последно той бе част от Миньор (Перник), като в кариерата си е играл още за Созопол, Литекс, ЦСКА 1948, Поморие, Витоша (Бистрица) и Ботев (Пловдив), а именно с екипа на “канарчетата" прави дебют в елита на България.

25-годишният Тютюков има 26 мача и 9 гола за една календарна година в Перник, след като миналата зима отиде на "Стадиона на мира" от Созопол.

Той е четвъртото ново попълнение в отбора на Христо Янев след украинския полузащитник Дмитро Семенив, пристигнал от ФК Лвов, и двама преотстъпени. Под наем на стадион Христо Ботев ще играят Димитър Тонев от Ботев (Пловдив) и Илкер Будинов от Лудогорец (Разград).

През зимата Пирин се раздели със седем футболисти поради различни причини. Петър Занев прекрати кариерата си и влезе в административната структура на клуба, Радослав Цонев и Китан Василев пък отидоха в Арда (Кърджали) и ФК Крумовград съответно. Бяха прекратени отношенията още с ветерана и местна легенда Николай Бодуров, Юлиян Попев – който ще продължи в клуб от Трета лига, Станислав Костов и Емил Янчев.

Наскоро от клуба изпратиха свой юноша в италиански тим - вижте кой е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички