Пирин (Благоевград) представи Красимир Петров като нов треньор на тима


Пирин (Благоевград) представи Красимир Петров като нов треньор на тима
Снимка: LAP.bg

445 0

Пирин (Благоевград) обяви името на новия си старши-треньор. Красимир Петров ще води благоевградчани през предстоящия сезон в Първа лига. Младият треньор бе представен официално днес (04.07) на пресконференция на стадион „Христо Ботев“.

„Искам да благодаря на Краси Петров, че се съгласи да поеме отбора. Знае нашите виждания. Той е наясно, че имаме сплав от опитни и млади футболисти. Искаме да правим млади играчи. С Дяков сме обединени в каузата да работим повече с български футболисти. Той е млад треньор, който има съвременни виждания, нови методики. Краси ще бъде полезен. На футболния терен ще говорим повече“, коментира президентът на тима Станислав Манолев.

„Не съм се колебал и за секунда, когато получих показана от Манолев и Дяков да поема отбора. Това е клуб с история и е изключителна чест да съм треньор на този отбор. С отбора не съм се запознал. След като съм се съгласил за мен не е проблем, че не съм водил подготовка. Наясно съм в какво състояние се намира отбора. Колегите са си свършили добре работата. От тук нататък поемам аз нещата. За цели не сме си говорили. Аз съм си поставил цели да виждам Пирин, който не се страхува от никой. Пирин, който играе гордо и със самочувствие. Искам да виждам един Пирин, който да пълни трибуните на стадиона. Това са моите цели“, заяви Красимир Петров.

Вижте още: Как реагираха феновете на "орлетата" при информациите за назначението на Петър Златинов за треньор

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички