Петков: Журналистите ни подведоха, че ще сме шампиони


Петков: Журналистите ни подведоха, че ще сме шампиони

1086 0

Вратарят на Славия Георги Петков призна, че отборът му е бил надигран при загубата с 0:2 от Берое. Опитният страж заяви, че целият отбор стои зад треньора си.

„Днес за пръв път не се получи играта ни. Истината е че Берое ни надигра. Нямаме никакви претенции – Берое беше по-добрият отбор. Не мога да си обясня да са по-нахъсани от нас. От доста време това беше и нашият най-слаб мач. Да, и в миналия кръг загубихме от Локо (Сф), но тогава имахме 7-8 положения, докато сега не беше така”, откровен бе Петков.

„Отборът застава зад треньора, 4-5 човека са ядосани, аз също съм ядосан”, допълни вратарят.

Според него вина за загубите на Славия в последните два мача имат и журналистите заради техните добри думи за играта на Славия в първите три кръга.

„Журналистите направиха така, че едва ли не Славия ще стане шампион и ние едва ли не се подведохме по тези думи. Мислехме че лесно ще побеждаваме, но в България тези отбори, с които играхме като ЦСКА, Локо Сф и Берое, само ритат топката напред. Явно този стил на игра в момента е печелившият, а не нашият, с който искаме да градим играта“, каза още Георги Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички