Радуканов: Шефът ще реши кога да подам оставка


Радуканов: Шефът ще реши кога да подам оставка

917 0

Старши треньорът на Славия Милен Радуканов няма намерение да си подава оставката. Той е постигнал договорка с президента на „белите” Венци Стефанов още при назначаването си на работа той да реши кога специалистът да си подаде оставката. Това заяви младият треньор след загубата с 0:2 от Берое тази вечер.

„С президента още като дойдох първия ден се разбрахме, че няма да си подам оставката. Само да си играем на вижте колко е смел, а пък после се връща. Имаме уговорка с Венци Стефанов, когато реши казва кога да си подам оставката”, призна Радуканов.

„Имаше лоши неща през седмицата. Фонсека се контузи. Да Силва беше на инжекции до преди мача. В последните два мача вървим надолу, не знам защо се получава така. Преди две седмици викаха браво, сега викат оставка. Психологически не сме готови, големите очаквания явно ни идват вповече”, допълни специалистът.

Радуканов поздрави съперника в днешния мач. "След като играем слабо - губим. Поздравявам отбора на Берое, явно те искаха повече победата”, сподели той.

„Вече ще влизат юношите в групата, ще има възможност да играят и те. Въпросът с мотивацията не е на дневен ред, щом са на работа, те трябва да са на ниво", допълни наставникът на Славия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички