Петев отговори на ЦСКА, Венци Стефанов и Божинов


Петев отговори на ЦСКА, Венци Стефанов и Божинов

1701 0

Националният селекционер Ивайло Петев отговори на нападките към него в последно време, дошли от страна на ЦСКА, члена на Изпълкома Венци Стефанов и бившия национал Валери Божинов.

"Червените" обвиниха селекционера, че не вика техни играчи в националния, на което Петев отговори:

"Ще отговоря с уважение към този отбор. Не един път съм казвал, че ЦСКА липсва в А група. Определено тяхното място е в А група. Но иначе за мен е смешно... знаете какво е нивото във В група. Малко е несериозно това нещо".

Босът на Славия получи следния отговор:

"Доста мислих дали да отговарям или не, но ще отговоря кратко - неговите нападки нямат никакъв смисъл. Няма причина да ме напада по начин, какъвто го прави. Това показва неуважение към другите членове на Изпълкома, неуважение към президента на футболния съюз. Това са хора, които са ме назначили и не виждам просто никакъв смисъл от тези негови нападки по моя адрес".

Относно Божинов, който се разсърди, че треньорът не е дошъл да го гледа на дербито с Цървена звезда и не го е повикал, специалистът заяви:

"Не мога да коментирам неговите думи, нападки, не знам как да се изразя. Ще му пожелая да е жив и здрав, да има успехи в бъдеще. А кой ще бъде в националния отбор - това го решавам аз".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички