Мишо Александров: Не е важно дали ще паднем с много от Португалия, а...


Мишо Александров: Не е важно дали ще паднем с много от Португалия, а...
Снимка: Иван Йочев

1014 0

Крилото на Легия (Варшава) Михаил Александров смята, че в националния отбор на България трябва да играят за честта на тима срещу Португалия.

Бившият играч на Лудогорец е на мнение, че "лъвовете" няма от какво да се притесняват в предстоящите контроли срещу Португалия и Македония.

"Националният отбор може да те мотивира допълнително да покажеш най-доброто от себе си. Доста по-важна ще е играта, трябва да пазим честта на националния отбор и да покажем на какво сме способни. Не мисля, че има от какво да се притесняваме", коментира Александров.

"Нормално е да ме бъзикат, че ще паднем с много срещу Португалия, но резултатът не е от толкова голямо значение. Ако излезем с добър резултат, но не сме играли добре, какъв е смисълът? Няма време за отпускане в националния отбор, няма значение срещу кого играем", допълни националът.

Той каза няколко думи и за това как се чувства след трансфера си. "Чувствам се страхотно, навлизам малко по малко в нещата и се надявам да съм в оптимална форма скоро", сподели крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички