Петев като Кобрата: Продължаваме напред


Петев като Кобрата: Продължаваме напред

2259 0

Националният селекционер Ивайло Петев определи загубата срещу Норвегия като тежка, но не и решаваща за бъдещето на България по пътя към Евро 2016.

"Сега накъде? Има още мачове, но е факт, че шансовете ни намаляват. Ако трябва да съм конкретен - ние сбъркахме, а те - не. Имахме няколко положения, но не успяхме да ги реализираме. Благодаря на момчетата, показаха това, което могат към този момент", каза Петев след мача пред БНТ. 

"Не са били плахи, не играем срещу Бразилия или някой друг отбор. Имаше сковаване, трябва да си извадим поуките и да продължим напред.

За мен разковничето на мача беше голът, който ни вкараха. Нормално е да има разочарование във феновете, има и в нас. Благодаря им за подкрепата, която имахме днес, нормално е да са разочаровани", заяви още Петев, който обясни, че е свикнал с критиките към него в България.

"Готов съм за всичко. Нормално е в България да те критикуват при загуба и да възхваляват като печелиш, това е футболът. Срещу Италия излизаме да играем, да се противопоставим по най-добрия начин. Не можем да излезем като едва ли не... Ще направим сега нужните изводи и се надявам в Италия да не допускаме грешките от днес.

Нямаме по-добри играчи от резервите в клубовете, които са в отбора", завърши Петев по повод най-вече избора към Станислав Манолев и Тодор Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички