Петев е на загуба от уволнение, ето кой може да го смени


Петев е на загуба от уволнение, ето кой може да го смени

2269 0

Ако националният отбор загуби и от Дания в турнира "Кирин Къп", съвсем скоро можем да имаме нов селекционер, твърди "Меридиан мач".

По принцип след късметлийските победи над Португалия и Македония Ивайло Петев се бе закрепил на поста. Но след унизителното 2:7 от Япония облаците над главата на спеца от Баховица се сгъстиха многократно. От вчера членовете на Изпълкома дискутират помежду си трябва ли изобщо на Петев да се поверява отбора за квалификациите.

Япония унижи националния ни отбор по футбол

Ясно е, че против него е Венци Стефанов докато други, като Иордан Лечков за момента не смятат, че промяна е нужна. Ако обаче паднем тежко от Дания, едва ли ще има сила на света, която да спаси младия треньор.

 

Зума: Преди в Япония ни се кланяха, след 2:7 сигурно ние на тях

Зума: Преди в Япония ни се кланяха, след 2:7 сигурно ние на тях

 

Най-обсъжданото име за заместник на Петев е добре познато - легендата Красимир Балъков. В момента той е без работа, след като през миналото лято напусна Литекс. Бала пътува с тима до Лейрия за контролата с Португалия.

Обсъждат се и други имена, а Венци Стефанов дори е готов със списък с опитни чужденци. Той е дал за пример неговата Славия, където Александър Тарханов класира тима за Европа след 20 години, въпреки че в отбора му имаше основно юноши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички