Пенев се сети: Отговорността за загубата е най-вече моя


Пенев се сети: Отговорността за загубата е най-вече моя
Снимка: Иван Йочев

5383 0

Селекционерът на България Любослав Пенев най-сетне прогледна и с половин уста каза, че носи вина за кризата в националния отбор.

"Не се взеха точки. За разлика от мача в петък, играхме по-добре, по различен начин. Показахме приличен футбол, но това не е достатъчно за да се печелят точки. Първото полувреме бе равностойно, Норвегия имаше повече инициативата, но в 2-3 ситуации се реши мача. Топката тупна нестандартно, аз лично няма да обвинявам никой. Носим си отговорността, аз най-много. Загуба и проверяваме какво се е случило. Остават немалко мачове, бихме искали да сме с повече точки. Оставаме все още в играта. Ако се целим в третото място, Норвегия излиза с три точки пред нас. Не сме доволни от тези два мача, можем много повече и трябва да го показваме, иначе оставаме далеч. Съдията така е преценил , така е свирил".

"Всичко е наред, норвежкият футболист го направи нарочно, аз съм подготвен, знам как да падам и го понатиснах", каза Пенев по повод инцидент в края на мача, когато норвежки футболист фаулира Пенев и го повали на земята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички