Патриарх Неофит за първи път на мач заради Стоичков


Патриарх Неофит за първи път на мач заради Стоичков
Снимка: БГНЕС

861 0

Патриарх Неофит ще отиде за първи път в живота си на мач! Главата на българската православна църква прие Христо Стоичков, който му връчи специална покана за шоуто на стадион „Васил "Левски”, пише вестник "Труд".

"Не мога да откажа, там ще съм - каза патриарх Неофит. - Вие сте прославили толкова много България.”

Камата го дари с червена фланелка №8. Патриархът ще седне до президента Росен Плевнелиев, който ще долети специално от Варна в последния момент заради държавни дела.

Диего Марадона и вчера не даде твърд отговор дали ще изпълни обещанието си да уважи Стоичков, както българската мегазвезда направи за неговия бенефис в Буенос Айрес. Но аржентинският идол не е изключил възможността да пристигне в последния момент. Няколко пъти в лични разговори Марадона обещал, че ще е в София за юбилея на своя приятел.

До късно снощи пристигаха гостите на Камата. Совалки с луксозните джипове и лимузини на „Инфинити” имаше през целия ден между летището и хотел „Маринела”, за да приемат Карлос Валдерама, Паоло Малдини, Деметрио Албертини, Тото Скилачи, Даниеле Масаро, Людовик Жюли, Игор Беланов, Андрей Михайличенко, Хорхе Кампос... От рано сутринта в София заедно със Стоичков и Бакеро неотлъчно бе друг бивш ас на „Барселона” - Георге Попеску. Триото очакваше и четвъртия елемент - Георге Хаджи. Легендарният №10 на Румъния избра да пътува с автомобил от Констанца до София.

Всички футболисти за мача получават куп подаръци, като специално изработени часовници от „Монте Грапа”, албума „Стоичков - това съм аз”, монети, български вина...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички