Пародия! Борислав Михайлов размисли, оттегли оставката си и пак е президент на БФС


Пародия! Борислав Михайлов размисли, оттегли оставката си и пак е президент на БФС
Снимка: БГНЕС

2540 0

Стигна се до сензационно развитие в българския футбол, след като стана ясно, че президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов е променил решението си и оттегля своята оставка, като така ще продължи да заема ръководната си позиция.

Оставката му дойде през октомври 2019 година след расисткия скандал с Англия на Националния стадион "Васил Левски". Тогава министър-председателят Бойко Борисов го призова да го стори, а след случилото се имаше заплаха за санкция срещу България поради евентуална намеса на държавата в делата на БФС, което е абсолютно забранено.

До наказания не се стигнаха, защото се твърдеше, че такава намеса няма. А сега, по-малко от две години по-късно и само няколко седмици след парламентарните избори в България, Борислав Михайлов е размислил за позицията си и явно вярва, че той е правилният човек за президент на БФС.

От подаването на оставката му Михаил Касабов бе временно изпълняващ длъжността президент на Българския футболен съюз. Възможно е извънреден конгрес на БФС изобщо да няма през юни, ако Михайлов официално се завърне като президент.

Борислав Михайлов се появи на Изпълком за първи път, откакто подаде оставка, въпреки че имаше това право (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички