Борислав Михайлов изненадващо се появи на Изпълкома на БФС


Борислав Михайлов изненадващо се появи на Изпълкома на БФС
Снимка: БГНЕС

1585 0

Днес (28 април) се взима много важно решение за българския футбол и елитната Първа лига. Това ще се случи на заседанието на Изпълнителния комитет на БФС, което се състои на базата в Бояна. А там има и изненадваща поява.

Президентът на БФС в оставка Борислав Михайлов участва в заседанието. Той не се бе появявал на такова събитие от момента, в който подаде оставка през 2019 година, октовмри месец. Трябва да се отбележи, че той има своето право да го прави.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов също се появи, въпреки че за него бе обявено, че е влязъл в болница. Там са още и Кирил Домусчиев, Петър Величков, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Валентин Михов и други.

Една от основните теми, които ще се обсъждат, ще бъде евентуална промяна на формата на първенството. Очаква се да се коментира и предстоящия конгрес на БФС. А Димитър Бербатов излезе с идея как първенството да не е зависимо от БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички