Палермо се подсилва с още двама български национали, Наполи следи единия


Палермо се подсилва с още двама български национали, Наполи следи единия

3043 0

Италианският елитен клуб Палермо в скоро време може да се подсили с още двама българи и така родните играчи там да станат трима, заедно с Ивайло Чочев. Според Mediagol.it, в полезрението на клуба са попаднали двама български национали - роденият през 1999 година Андрей Христов и набор'98 Илиян Стефанов.

Христов е централен защитник и е юноша на Славия, а Стефанов е нападател, собственост на италианския Авелино.

Според изданието, от Палермо са впечатлени от характеристиките на двамата българи и сериозно обмислят да ги ангажират за младежкия си тим. Юношеският национал Стефанов вече е преминал проби в клуба преди около двадесет дни. Той е тренирал с младежкия тим на сицилианците, на които е показал голям потенциал. След пробния период от клуба са започнали преговори за национала.

Момчето има български агент, но в Италия интересите му защитават адвокатът Ренато Бочина и Марио Спинели. Според източника, операция "Христов-Стефанов" отговаря на всички условия, за да се вмести в концепцията и стратегията на клуба.

Според "Mediagol.it" Андрей Христов вече е привлякъл вниманието и на по-сериозни клубове от Серия А. Става дума за Наполи и Торино, които са поискали подробна информация за момчето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички