Отпадане на плейофите в "А" група предложил Венци Стефанов


Отпадане на плейофите в "А" група предложил Венци Стефанов

1183 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че е възможно разделението на А група на две плейофни половини след изиграването на редовния сезон да отпадне. Преди година тимовете бяха групирани на две седмици, а сега на две шестици заради намаляването на отборите в елита.

Ако предложението на боса на "белите" бъде прието, то съставите ще играят три пъти помежду си - 33 кръга, като при третото завъртане домакинско предимство ще има тимът с по-предно класиране.

"Предложих на Изпълкома плейофите да бъдат премахнати. Но не сме говорили повече по този въпрос. Кога ще е следващото заседание само Борислав Михайлов може да ви каже. Ако разделението на две шестици бъде премахнато, отборите ще играят три пъти помежду си. Това е най-правилният вариант. Видя се, че формулата с плейофите не е особено удачна. Втората половина реално не играят за нищо", категоричен бе членът на Изпълкома, цитиран от "Тема спорт”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички