Отбор от Първа лига спира да тренира, може да не играе в решаващите мачове


Отбор от Първа лига спира да тренира, може да не играе в решаващите мачове

2346 0

Старши треньорът на елитния Дунав (Русе) бе бесен след загубата от Ботев (Враца) с 1:3, но не заради самия резултат, а поради случващото се при "драконите". Той призна, че играчите спират да тренират, докато не им бъдат платени заплатите, както и че "мачовете на истината" за оставането в Първа лига може да не се състоят.

"Това са обезверени футболисти. Лъгани, лъгани последните 10 месеца. За тях няма Коледа, няма Нова година, няма празник, няма нищо. Това са хора, на които телефоните са спрени, които са изгонени от квартирите. Има хора, които трябва да застанат и да кажат какво става. Има виновни хора за това нещо, които стоят и се подхилкват. Работата е много сериозна. Това не е футбол. Трябваше да има някакви плащания тази седмица. Стана вече втори месец - този петък, този вторник, тази сряда. Това не е сериозно. 21-и век, Първа лига...

Не могат да направят едно вписване. Този документ го нямало, озни документ го нямало. Това не ме интересува. Аз съм треньор на отбора и гледам футболистите да са добре. По-добре да спра да говоря, защото ще кажа някоя глупост. Никой не го интересува какви важни мачове идват. Няма човек, който да го заинтересува. Мен ме интересува екипът ми и футболистите. Тези важни мачове, които предстоят... Може би до тях няма да се стигне.

За този мач нямаше как да не излязат, защото така се разбрахме. Имам уверението на футболистите, че от утре тренировъчния процес приключва докато не се изплатят дължимите суми - заплати, наеми и т.н. Нека влезе някой в съблекалнята и мъжки да каже дали ще има или няма да има отбор. Това е подигравка.Последните 10 месеца живяхме в една лъжа. Аз това не мога да го повярвам. Всичко беше лъжа. Това е безобразие и подигравка" - сподели той.

Междувременно, Нова ТВ заплаши Левски и заяви, че Кирил и Георги Домусчиеви не печелят пари от разпределението на ТВ правата за излъчване на Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички