От Славия отрекоха да е имало агресивно поведение към юноши на Лудогорец


От Славия отрекоха да е имало агресивно поведение към юноши на Лудогорец

1683 0

От Славия категорично отрекоха, че е имало грозни и недопустими сцени по време на двубоя с Лудогорец в Елитната юношеска група до 17 години. В крайна сметка срещата завърши при резултат 3:1 за разградчани.

Появиха се твърдения, че през целия двубой са летели бутилки към резервната скамейка на Лудогорец. Те са запращани в тази посока от недоволни родители. От Славия обаче опровергаха тази информация.

Публикуваме цялото изявление на директора на академията без редакторска намеса:


"Като директор на Академия Славия искам да опровергая информациите от вчерашния ден за проблеми на нашия стадион. Срещите от 26-ия кръг в Елитните групи до 15 и 17 години, играни на 30 април срещу отборите на Лудогорец, преминаха при нормална обстановка и охранявани от фирма Ипон.

В нито един момент не се наложи намеса на хората, следящи за спазването на реда. Единствения проблем беше тежката контузия на нашия футболист Александър Сребров.Той беше откаран с линейка в “Пирогов”, където се оказа, че е със счупени ребра. В момента е в реанимация след претърпяната успешна интервенция. Благодарим на лекарския екип за бързата реакция. Чакаме Алекс бързо да се възстанови и отново да облече белия екип.

Ангел Славков, директор на Академия Славия".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички