Основен футболист на ЦСКА 1948 подписва договор с елитен отбор от чужбина?


Основен футболист на ЦСКА 1948 подписва договор с елитен отбор от чужбина?
Снимка: БГНЕС

1612 0

Футболист на ЦСКА 1948 е заминал за Полша, за да подпише договор с отбор от местния елит, съобщава "Блиц" на 15-и декември.

Става въпрос за защитника Симеон Петров, а клубът е Шльонск Вроцлав, където вече се подвизава друг българин - Алекс Петков.

Изданието уточнява, че бранителят ще премине медицински прегледи и ако всичко е наред с тях, ще облече екипа на Шльонск - първоначално под наем до края на сезона, като в контракта му ще присъства и опция за пълно откупуване на правата.

Допълва се още, че в момента титуляри в защитата на поляците са Алекс Петков и Лукаш Бейгер, но към тях има интерес от чужбина и не е изключено да се стигне до продажба на един от двамата по време на зимния трансферен прозорец.

*Шльонск Вроцлав е на 1-во място във временното класиране с актив от 38 точки след 18 изиграни кръга. Симеон Петров пък играе в ЦСКА 1948 от лятото на 2020-а година и до момента се е отчел с 3 гола и 3 асистенции в 82 мача във всички турнири, като има и 3 двубоя за националния тим на България. "Transfermarkt" оценява качествата му на 500 000 евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Чистка в ЦСКА 1948 - "червените" обявиха раздяла с 9 футболисти!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички