Още един вицепрезидент отказа да заеме поста на Борислав Михайлов


Още един вицепрезидент отказа да заеме поста на Борислав Михайлов

2197 0

Още един вицепрезидент на Българския футболен съюз отказа да заеме поста на президента в оставка Борислав Михайлов. След като само преди два часа считаният за основен фаворит за президент на БФС Атанас Фурнаджиев подаде оставка, сега и "резервният вариант" Михаил Касабов също отказва да замени Михайлов начело на футболната централа.

Вицепрезидентът обяви пред БНТ, че ако бъде определен за шеф на БФС, веднага ще обяви свикването на конгрес и ще се оттегли. Другият вицепрезидент на футболния съюз - Йордан Лечков, вече заяви, че ще се обяви в защита на Борислав Михайлов, а Изпълкомът няма да приеме оставката на бившия вратар.

Лечков не е вариант за президент на БФС, тъй като е кандидат за кмет в Сливен. С последните събития около родния футбол БФС все повече се доближава до свикването на конгрес, който да реше съдбата на Борислав Михайлов. Припомняме, че на 18-ти октомври (петък) ще се състои извънредно събрание на Изпълкома на БФС, където се очаква да бъдат решени казусите около Борислав Михайлов, както и бъдещето на Красимир Балъков като селекционер на националния отбор.

Междувременно Борислав Михайлов най-после коментира оставката си като президент на БФС (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама