Още един футболист се разбунтува срещу строгия режим в ЦСКА 1948


Още един футболист се разбунтува срещу строгия режим в ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

1654 0

Халфът Серкан Юсеин е поредният в ЦСКА 1948, който не е доволен от революционния 8-часов работен ден, въведен неотдавна в клуба, и прави всичко възможно да се махне, твърди "Мач Телеграф".

Звездата на тима Мартин Камбуров първи се разбунтува срещу новите принципи на работа и се разбра с ръководството да напусне в посока Берое. След това по същата причина с клуба се раздели и спортният директор Кирил Котев. На свой ред Юсеин демонстративно показвал недоволството си от режима в клуба. Той закъснявал за повечето тренировки на тима, а освен това не изпълнявал голяма част от инструкциите на новия треньор Тодор Киселичков.

Бившият играч на Ботев (Пловдив) и Лудогорец нямал нищо против да се раздели дори със заплатата си, която според източници е около 15 000 лева, стига да играе в друг отбор с обичайни работни практики. Серкан изигра 18 двубоя в досегашните 26 мача на ЦСКА 1948 през сезона, но не записа и минута в последните две срещи на отбора с Лудогорец и Локо Пловдив. Преди няколко дни „червените“ предприеха нова стъпка, назначавайки на 8-часов ден в клуба и психоложката Лилия Стефанова. А ето колко е голям този проблем за отбора. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички